Menu
Home
Onze veehouders
Ons verhaal
Onze kaasmakerij
Onze kazen
Contact
EN 🇬🇧
DE 🇩🇪
Onze kazen
Koe
Geit en Schaap
Specialiteiten
Biologisch
Filteren
Melkbehandeling
×
Gethermiseerd
(5)
Rauwmelks
(5)
Gepasteuriseerd
(2)
Toon meer
Rijpingstijd
×
12 weken
(2)
4 maanden
(1)
Toon meer
Allergenen
×
Zonder gluten
(12)
Zonder pinda's
(12)
Zonder noten
(12)
Zonder schaaldieren
(12)
Zonder eieren
(12)
Zonder vis
(12)
Zonder soja
(12)
Zonder sesamzaad
(12)
Zonder lupine
(12)
Zonder selderij
(12)
Zonder weekdieren
(12)
Zonder mosterd
(12)
Zonder zwaveldioxide
(12)
Toon meer
Dieettypes
×
Glutenvrij
(1)
Lactosevrij
(1)
Toon meer
BLAARKOP BIO
Bereid uit 100% biologische Blaarkopmelk, gerijpt in natuurkorst.
MORDICUS
Een fruitige biersmaak, verrijkt met Mordicus bier uit de Stadsbrouwerij Wageningen.
MRIJ
Bereid uit 100% rauwe MRIJmelk. Deze kaas is geliefd bij jong en oud en heerlijk op de boterham.
ROSA GALLICA
Bereid uit 100% verse Montbéliardemelk, een kaas gerijpt in natuurkorst en gedroogde rozenblaadjes.
SANGLES
Bereid uit 100% verse Montbéliardemelk, romige kaas gerijpt in sparrenschors.
DOUBLE DUTCH
Double Dutch is een kaas gemaakt van romige koemelk van de MRIJ en een romige geitenkaas, gesplitst door een klein aslaagje.
DOUBLE DUTCH BIO
Double Dutch is een kaas gemaakt van romige koemelk van de MRIJ en een romige geitenkaas, gesplitst door een klein aslaagje.
Lakenvelder
Bereid uit 100% rauwe Lakenvelder melk. Deze kaas is geliefd bij jong en oud en heerlijk op de boterham.
MA Port au Prince
Een mooie specialiteit van Montbeliarde melk, geïnjecteerd met een Ruby port van het Niepoort porthuis.
MONTBÉLIARDE BIO
Bereid uit 100% verse Montbéliardemelk, gerijpt in natuurkorst
Montbeliarde Truffel
Bereid uit 100% verse Montbéliardemelk met een rijke truffel smaak
MORDICUS BIO
Bereid uit 100% verse Montbéliardemelk, gerijpt in natuurkorst en is tijdens de rijping meerdere malen gewassen in donker Mordicus bier.
Taal
Nederlands
English
français
Deutsch
español
italiano
Wij draaien op Midmid